Sponsoren

Sponsors zijn heel belangrijk voor onze vereniging!

Tennisvereniging Slagwaardig (TVSW) uit Waarder bestaat 50 jaar. De vereniging heeft een duidelijk recreatief karakter en bedient een breed publiek uit alle lagen van de bevolking. Sportiviteit in gedrag op en buiten de baan staan, tezamen met gezelligheid, hoog in het vaandel. De vereniging beschikt over een bestuur, ondersteund door commissies die speciale aandachtsvelden uitwerken en begeleiden, waaronder het clubhuis, de banen, evenementen, de jeugd, het clubblad, sponsoren en de eigen website. De vereniging is in 1985 geprivatiseerd. Dit houdt in dat we onze exploitatie volledig in eigen beheer invullen, zonder daarvoor op gemeenschapsgelden terug te vallen. We ontvangen géén subsidie of bijdragen van de gemeente. Algemeen wordt aangegeven dat de vereniging een belangrijke sport- èn een sociale functie voor Waarder en Driebruggen vervult. Het jaarlijks georganiseerde “Culinair Open” tennistoernooi staat in de wijde omtrek bekend als het gezelligste Open Toernooi van Midden Nederland, met onbetwist het lekkerste eten (door de leden bereid en geserveerd).

Onze hoofdsponsors zijn:

Plus Hoogendoorn
Intersport Twinsport
Rien Regelt
Schakel Stuurt

Sponsormogelijkheden

Als sponsor wordt u betrokken bij onze activiteiten. Wij organiseren ieder jaar in oktober een sponsortoernooi. Dit toernooi wordt speciaal georganiseerd voor de sponsoren die met een team in kunnen schrijven voor een gezellige, sportieve en smakelijke avond.

Als sponsor ontvangt u uiteraard onze nieuwsbrief de “Smash” waarin de sponsors worden vermeld.

Wilt u uw sponsoring afstemmen op uw marketing en communicatie strategie, dan kunnen wij in overleg kijken welke activiteiten het beste aansluiten bij uw doelgroep. Indien mogelijk kunnen wij gezamenlijk een activiteit ontwikkelen en/of organiseren.

Ruben Donselaar is uw aanspreekpunt voor sponsormogelijkheden. U kunt ons bereiken via sponsor@tvsw.nl.

U kunt al sponsor worden voor € 150 per jaar! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.