Jeugd

Tennisspelmiddagen 2020

Spelenderwijs leer je de vaardigheden met alle balsporten zoals tennis, volleybal, voetbal etc

Voor iedereen van 4 t/m 12 jaar – 5 lessen voor 50 euro

Startdatum in overleg; gratis gebruik van rackets en ballen

Wil je je kind aanmelden? Mail naar jeugd@tvsw.nl en wij nemen contact met je op.

 

Algemene jeugd informatie

Kinderen van 5 t/m 17 jaar kunnen actief bij ons (mee)spelen. Om tennis snel leuk te gaan vinden is het belangrijk dat kinderen tennisles volgen, informatie hierover tref je onder activiteiten – tennisles.

Ook wedstrijdjes spelen is natuurlijk leuk om het spel snel te leren. Hiervoor wordt er tegen kinderen van andere clubs in te omgeving gespeeld.  Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Meer informatie over tenniskids is te lezen op https://www.tenniskids.nl/

Er worden het hele jaar door gezellige (tennis)toernooien en evenementen georganiseerd voor alle leeftijden. We organiseren met regelmaat een tennisinstuif. Bij de tennisinstuif kunnen zowel leden als ook vriendjes en vriendinnetjes die nog niet tennissen meedoen. Als jeugdlid van onze tennisvereniging mag je altijd vrij spelen (als er een baan beschikbaar is) en deelnemen aan de evenementen. De meeste evenementen zijn gratis en als er een kleine vergoeding gevraagd wordt staat dit op het inschrijfformulier vermeld!

Vrij spelen!
Alle andere dagen kan er natuurlijk ook getennist worden, maar dan is er geen begeleiding. De sleutels van het toegangshek en de kleedkameringang kunnen worden opgehaald bij mevrouw van Eijk (Kosterdijk 17) en moeten daar uiteraard ook weer worden teruggebracht.

Jeugdcommissie
De Jeugdcommissie bestaat uit de volgende vrijwilligers:

Irma van Pooij
Eline Koolwijk
Dorien de Bont

Nieuwe commissieleden zijn van harte welkom, ook voor de oudere jeugdleden is het heel leuk om de jeugdcommissie te helpen. Meer weten? Bel Irma (06-42661151)

Voor vragen kun je ons bereiken op: jeugd@tvsw.nl