Plus Culinair Open

BEDANKT!!!

Wat hebben we een topweek gehad!

Mede dankzij het harde werk van de vele vrijwilligers, de aanwezigheid van een hele grote groep trouwe en gezellige deelnemers, onze sponsoren en soms een beetje geluk met het weer hebben we dit jaar wederom een héél mooi Culinair Open gehad!

In ons lustrum jaar was het niet moeilijk om een thema te verzinnen dit keer. Het park was dan ook weer prachtig versierd en de vele planten van Ton maakten het helemaal af!
De wedstrijdplanning was een iets grotere uitdaging, maar door creatief (her)plannen, schuiven, bellen, bier beloven en een glimlach bij ieder verzoek is dit tóch ook weer gelukt!
En last, but not least, onze eigen chefkoks hebben wederom een mooie prestatie neergezet door iedere dag een heerlijk menu voor te schotelen! En als de menu’s, zoals wel vaker, helemaal uitverkocht raakten, waren Beja’s panini’s, broodje bal en de tosti’s niet aan te slepen.

Wij gaan nu herinneringen ophalen, verbeterpunten benoemen en nagenieten, zodat we volgend jaar een nóg mooier toernooi kunnen organiseren!

Tot volgend jaar!!

Team Plus Culinair Open

Bianca, Ester, Heleen, Jaco, Mark, Michel, Paul en Yvonne