Culinair Open – editie 2021 is ten einde!

Negen dagen open toernooi zitten er weer op, wat betekent dat onze toernooicommissie hun hoofd weer eens thuis kan laten zien, dat het huishouden weer kan worden opgepakt en dat de kinderen er weer achter komen dat het toch wel twee ouders heeft.

Maar dat alles niet voordat de laatste wedstrijd in het finaleweekend gespeeld is. De finaledag was volgepland met allemaal spannende poulewedstrijden die tot een poulewinnaar moesten leiden, maar ook met 3 echte finales om een 1e en 2e plaats. Ondanks de af en toe vieze miezer bleven de echte regenbuien ons bespaart en konden we in tegenstelling tot de F1 wel al onze rondjes spelen en volle punten uitdelen. De hoeveelheid belangrijke wedstrijden zorgden voor groot bekijks aan fans die zich maar wat graag lieten entertainen door onze deelnemers. Daarbij maakt dat tennis kijken erg hongerig (en dorstig) maakt, dus Beja’s panini hete kip vloog over de toonbank.

Al met al was het gezellig druk op het tennispark en zagen we de toernooi commissie af en aan lopen met hortensia’s, bubbels en blije gezichten. Superleuk om te zien was ook dat bijna alle prijswinnaars bleven hangen om hun prijs in eigen persoon op te halen. Behalve prijzen voor winnaars is er ook nog een bijzondere prijs uitgereikt aan Jos Vermeij, als ‘langst meespelende deelnemer’. Dat aantal wordt lastig te verifiëren, aangezien de inschrijving tijdens Jos zijn eerste deelname waarschijnlijk nog per telegram of postduif moest worden doorgegeven, maar het schijnen er zo’n 30 te zijn. Maar zonder dollen Jos, super dat je al zo lang trouw meedoet en we hopen je nog vele jaren terug te mogen zien.

Vanuit de commissie is er ook nog even speciaal aandacht voor onze Mo. Want die heeft zich eindelijk uit het wurgcontract van de toernooicommissie weten te wurmen. Na heeeeeeeel veel jaren onuitputtelijke energie was het einde van de finaledag namelijk ook het einde van Mo als onderdeel van de toernooicommissie. Tijd voor een welverdiend OT pensioen dus 😉 Volgend jaar ben je alleen als deelnemer en toeschouwer nodig, waar je dan dus wel extra tijd voor hebt.

Dan rest mij alleen nog om iedereen te bedanken voor weer een fantastische editie Culinair Open. Spelers voor jullie enthousiasme en voor de mooie wedstrijden, toeschouwers voor de support en de baromzet, Beja en Berton voor de heerlijke keukencreaties, commissie voor weer een soepel verlopen toernooiweek en alle andere vrijwilligers en sponsors dank voor jullie onuitputtelijke inzet! We zien jullie heel graag volgend jaar weer in onze oude vertrouwde week 25.

About Author: