Tennisles

Ook dit jaar zal TennisNed weer de tennislessen verzorgen bij onze vereniging. De trainers staan weer te trappelen om onze tennis skills te verbeteren! Alle leden kunnen zich vanaf nu opgeven voor training van het voorjaar.

Er zijn diverse lesvormen mogelijk, zoals:
– Jeugd: Privéles, duoles, groepslessen
– Senioren: Privéles, duoles, groepslessen
– HITT training: Je koopt een leskaart voor 10x deelname, verspreid over het hele voorjaarsseizoen.

Wil je graag lessen gaan volgen, zei het een privéles, groepsles of HITT training? Geef je dan nu op via onderstaande link. Je komt terecht op de website van TennisNed, zodat je je inschrijft in hun omgeving. Zij gaan dan samen met ons kijken hoe we iedereen kunnen indelen.

https://www.imtennis.nl/organisatie/tv-slagwaardig?tab=Trainingsvormen

De lessen beginnen al in de week van 8 april a.s., dus we stellen het op prijs als je je zo snel mogelijk aanmeldt via de site. Dan kunnen we de communicatie over het lesschema zo snel mogelijk met jullie delen.

Mocht je vragen hebben over de tennislessen, mail dan naar evenementen@tvsw.nl
We zien jullie graag bij de trainingen!

TV Slagwaardig laat de tennislessen verzorgen door TennisNed. Deze tennisschool is onderdeel van I’M Tennis, waaraan nog  drie andere tennisscholen verbonden zijn.

Aan de lessen kan slechts worden deelgenomen door leden van TV Slagwaardig en personen die beschikken over een bewijs van aanmelding als lid of opneming op de wachtlijst. Alle leden moeten zelf afspraken maken met de tennisschool.

Voor meer informatie over de tennisschool, de leraren en voor het inschrijven voor tennislessen kijk op de website van I’M Tennis
Je kunt hen ook volgen via de facebook pagina.