Tennis

HITT – tennis

Elke dinsdagavond om 20.50 uur is er HITT – High Intensity Tennis Training.

Een uur lang

  • Serveren
  • Retourneren
  • Baselijnspel
  • Oplopen en netspel

4 spelsituaties trainen in een uur en dat in een hoog tempo.

  1. De trainer speelt aan en zorgt voor een hoog tempo.
  2. Beginner, gevorderd, jong of wat ouder. HITT is voor iedereen.
  3. Strippenkaart voor 10 HITT trainingen kost 100 euro.
  4. De 10 rittenkaart is geldig voor 1 seizoen.
  5. Als de rittenkaart vol is worden alle extra trainingen achteraf gefactureerd.

Een van de deelnemers: “HITT is precies wat ik zoek. Een uur lang op een hoog tempo heel veel ballen slaan. Je krijgt de tijd niet om stil te staan en oefen alle tennisslagen terwijl je in beweging bent. De trainer speelt de ballen aan dus je bent niet afhankelijk van het niveau van je medespelers”.

Denk je erover om lid te worden kom dan gezellig een keer vrijblijvend meedoen!

 

Competitie

De KNLTB Voorjaarscompetitie is één van de grootste tenniscompetities ter wereld en wordt in gespeeld in de maanden april, mei en juni. Iedereen kan de indeling bekijken via https://mijnknltb.toernooi.nl/Home.

Op vrijdagavond spelen er drie teams competitie.

Bij de wedstrijdformulieren zit een formulier voor ploeguitwisseling. Hierop wordt de intentie aangegeven van hoe er gespeeld gaat worden. Vul het wedstrijdformulier pas op het laatste moment in. Als de wedstrijd door weersomstandigheden niet uitgespeeld kan worden en de namen staan al op het wedstrijd formulier dan betekent dat dus ook dat de op het wedstrijdformulier genoemde personen de inhaalwedstrijd moeten spelen.

Let op!! De aanvangstijden van alle speeldagen (zowel de uit- als thuiswedstrijden) zijn variabel. Kijk daarom elke week op de KNLTB site, waar de aanvangstijden minimaal 8 dagen voor de speeldag worden geplaatst.