Activiteiten

Groene Hart toernooi

Groene Hart Tennis Toernooi
Samen met TV Wiericke uit Nieuwerbrug is het idee ontstaan een gezamenlijk toernooi te organiseren.
Op zaterdag 2 juli a.s. van 15.00-21.00 uur vindt het Groene Hart Tennis Toernooi plaats in Nieuwerbrug. Bij meer dan voldoende belangstelling ook deels in Waarder.
Iedereen van 16+ mag meespelen in de mixed dubbel.
Deelname: 7,50 en met maaltijd 12,50.

Introducéés zijn ook van harte welkom. Dus zoek een lid/kennis en doe mee!
Wil je meedoen aan dit super gezellige toernooi met onze buren. Wacht niet langer en schrijf je zo snel mogelijk in. Als je de QR-code in de poster hieronder opent, kun je nu al aanmelden.

Of ga naar Inschrijven Groene Hart toernooi

Racketavond

Elke eerste woensdag van de maand is er racketavond. Jong of oud, beginnend of ervaren? Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom. Alle aanwezigen leggen hun racket op tafel, waarna willekeurig setjes worden gecreeerd voor een potje tennis van 20 a 30 minuten per ronde. Je tennist met en tegen verschillende mensen op een avond.  Je bent vrij om te bepalen hoeveel rondes je meedoet. Racketavond is de ideal avond om te oefenen en elkaar te ontmoeten. Aanmelden hoeft niet, kom gezellig meedoen!

De racketavonden in 2022 zijn op: 6 april –  11 mei – 1 juni – 6 juli.

Competitie

De KNLTB Voorjaarscompetitie is één van de grootste tenniscompetities ter wereld en wordt in gespeeld in de maanden april, mei en juni. Iedereen kan de indeling bekijken via https://mijnknltb.toernooi.nl/Home.

Op vrijdagavond spelen er drie teams competitie; twee thuis en twee uit. Op zaterdag speelt er een mixteam.

Bij de wedstrijdformulieren zit een formulier voor ploeguitwisseling. Hierop wordt de intentie aangegeven van hoe er gespeeld gaat worden. Vul het wedstrijdformulier pas op het laatste moment in. Als de wedstrijd door weersomstandigheden niet uitgespeeld kan worden en de namen staan al op het wedstrijd formulier dan betekent dat dus ook dat de op het wedstrijdformulier genoemde personen de inhaalwedstrijd moeten spelen.

Let op!! De aanvangstijden van alle speeldagen (zowel de uit- als thuiswedstrijden) zijn variabel. Kijk daarom elke week op de KNLTB site, waar de aanvangstijden minimaal 8 dagen voor de speeldag worden geplaatst.